Tandreglering med Invisalign

Vesalis Dental erbjuder Invisalign clear aligners. Denna metoden reglerar dina tänder på ett mycket tidseffektivt sätt i jämförelse med traditionell tandreglering.

Invisalign

Invisalign är en tandregleringsmetod som är enkel att använda. Här får man en datorframställd plastskena att sätta på tänderna både i överkäken och underkäken. Dessa byter man ut varje vecka för fortsatt aktivering. Efter cirka 16 – 20 veckor är regleringen klar.

Skenorna är diskreta och tas enbart ut när man ska äta, dricka något varmt eller borsta tänderna.

Vad säger våra kunder?

Jag har gjort tandreglering med Inman Aligner hos tandläkaren Hans Hallquist med assisterande tandsköterskor. Det har varit en mycket smidig, smärtfri, professionell och trevlig upplevelse. Redan under första mötet togs tandavtryck och mycket kort därpå kunde jag hämta ut tandskenan. Fem månader senare var tänderna fantastiskt nog färdigreglerade. Inman Aligner är en av dem mer diskreta tandskenorna ute på marknaden, som ger resultat snabbt, jämfört med andra tandregleringsmetoder. Dessutom är den avtagbar, vilket är både smidigt och hygieniskt. De kontinuerliga kontrollbesöken har inneburit en trygghet för mig eftersom regleringen av tänderna kontrollerades och jag fick chansen att ställa eventuella frågor som dykt upp. Hans och tandsköterskorna har varit mycket tillmötesgående och lyssnat till mina önskemål. Jag är mycket nöjd med resultatet och önskar att jag hade gjort det tidigare.
Adisa Memic, 26 år

Mitt personliga omdöme om Clear Aligner

När jag växte upp var det mycket sällsynt att barn fick hjälp med tandreglering. Därför har jag haft snedställda tänder i överkäken. Jag har haft ett mycket bra liv trots detta, för visst är det människan och inte tänderna som är det viktigaste! Det skulle inte vara helt sant om jag inte erkände att jag ofta önskat att mina framtänder haft en rakare linje!

När tandläkare Hallquist berättade om tandreglering med hjälp av Clear Aligner, förstod jag genast att här hade jag min chans! Det var inget svårt beslut för mig att fatta.

På knappt ett år har mina tänder justerats. Resultatet är fantastiskt!

Jag har upplevt behandlingstiden mycket enkel. Tandställningen är enkel att sätta in och ta ur. Bytet har skett med två veckors mellanrum. Känner man efter lite extra kan man förnimma att det spänner något i tänderna, men då vet jag ju att det är reglering på gång!

Tandställningen är diskret och det hörs inget missljud när man pratar. Det har betytt mycket för mig, eftersom jag möter många människor i mitt arbete! Mina närmaste vänner har blivit förvånade när jag visat att jag har tandställning, det hade dom inte märkt!

Tandläkare Hallquist och hans personal har på ett proffsigt sätt stöttat mig under behandlingen.

Tandreglering med hjälp av Clear Aligner kan jag utan tvekan rekommendera!

Britt Johansson