Aktuellt från Vesalis Dental

Vecka 52 kommer kliniken ha begränsade öppettider. Är du i behov av hjälp lämna ett meddelande på vår telefonsvarare så återkommer vi till er.

Under vecka 1 kommer kliniken vara stängd. Vid behov av akut tandvård kontakta närmaste folktandvård.

Torsdag den 16 november stänger vi klockan 15:30 samt har stängt fredag den 17 november då personalen befinner sig på mässa i Göteborg.

Vid akuta besvär kontakta närmaste folktandvård.

Vesalis Dental kommer att ha ändrade öppettider under vecka 27!

Vesalis Dental önskar alla patienter en Glad sommar!

Måndag 7 -13, tisdag 7 – 18, onsdag 7 – 13, torsdag 7 – 18 samt fredag 7 -13.

Vi har stängt vecka 28 – 31.

Torsdag den 18:e och fredag den 19:e november kommer personalen befinna sig på Tandläkarmässan i Stockholm. Behöver du akut hjälp kontakta närmaste Folktandvård.

Oktober 2018

Våra duktiga legitimerade tandhygienster gör många av våra undersökningar numera. Detta för att underlätta för tandläkarna som då istället kan utföra andra behandlingar. Då används också tandhygienistens hela kompetens och du blir kallad i tid.

September 2018

Vi skickar våra kallelser per sms istället för post. Det är enkelt, smidigt och bättre för miljön!

Från och med 1 maj tar vi inte längre emot kontanter!

Från och med 1 maj 2018 är vi kontantfria. Då kan du istället betala med kort. I undantagsfall kan du få med dig en faktura men då måste beloppet överstiga 1500 kronor.

Kan butiker neka att ta emot kontanter?
Huvudregeln är att kontanter är lagliga betalningsmedel och därmed ska accepteras vid betalning. Denna regel kan dock avtalas bort av affärer, restauranger etc. En butik kan alltså i princip vägra att acceptera kontanter överhuvudtaget, vägra acceptera mynt eller vissa valörer (t ex 1000-lappar). Ur ett konsumentperspektiv är det önskvärt att jag får informationen i god tid (t ex genom en skylt på dörren) så att jag kan välja om jag vill handla där eller gå någon annanstans.
Riksbanken

Vi erbjuder numera även Invisalign som tandregleringsmetod

Mer information kommer snart på vår hemsida. Är du nyfiken kan du också gå in på Invisaligns hemsida genom att trycka här

Digitalt avtryck

Vi kan erbjuda dig som behöver ta ett avtryck i samband med din tandbehandling ett så kallat digitalt avtryck. Då slipper du  avtrycksmassan i munnen eftersom vi ”scannar av” din tandrad och skickar avtrycket digitalt till det tandtekniska labbet Bright som direkt kan påbörja arbetet med dina nya tänder. Skönt för dig som patient och bra för miljön!